Vergelijk occasion lease


U wilt absoluut niet te veel betalen als u een occasion leasecontract afsluit. Het is belangrijk dat u offertes aanvraagt bij verschillende leasemaatschappijen en goed rondkijkt in het aanbod van leaseauto’s. Zet de voordelen en nadelen en uw wensen en eisen op een rij en zet deze tegenover de offertes die u heeft verkregen.

Wij zullen u enkele tips geven die u kunnen helpen bij het vergelijken van occasion lease offertes en die er voor gaan zorgen dat u het best mogelijke leasecontract afsluit dat voldoet aan uw wensen en eisen!

Man vergelijkt offertes van leasemaatschappijen

  • Onderzoek de aangevraagde offertes en bekijk de aanvullende eisen. Soms kunnen er eisen vermeld staan die de prijs van uw lease occasion kunnen beïnvloeden: bijvoorbeeld een rente die u per maand moet betalen, servicekosten, onderhoud of eigen risico.
  • Kijk goed of u bij de aangevraagde offerte extra kosten per kilometer moet betalen, een kilometerprijs. Sommige leasemaatschappijen rekenen geld per gereden kilometer. U kunt besluiten alleen een leasecontract af te sluiten waar dit niet het geval is, maar mocht dit wel het geval zijn, dan kan het goed zijn uit te rekenen hoeveel u dit per maand extra gaat kosten (het aantal kilometers dat u per maand rijdt maal de kilometerprijs).
  • Bereken goed of het voor u voordelig is een auto te leasen of te kopen. Een auto leasen heeft als voordeel dat u voor een vast bedrag per maand een recente auto rijdt, kopen heeft als nadeel dat u in één keer een groot bedrag moet uitgeven, vanwege zijn wat eerdere bouwjaar meer onderhoudskosten heeft, maar daarentegen wel een restwaarde heeft.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (14 votes cast)
Vergelijk occasion lease, 7.6 out of 10 based on 14 ratings