Goedkope occasion lease

Door de zware tijden op de financiële markten worden ook de portomonees van consumenten en bedrijven aangetast. Mensen zijn minder snel geneigd een groot bedrag uit te geven en juist daarom is occasion lease misschien wel dé oplossing bij uitstek. Sommige leasemaatschappijen hebben daarom besloten hun ingeleverde auto’s opnieuw ter lease aan te bieden, maar dan als tweedehands auto. Hoe lease je nou zo goedkoop mogelijk een occasion?

Hoe vindt u de goedkoopste lease occasion?

Bedenk wat uw eisen zijn met betrekking tot de te leasen auto: welke auto wilt u leasen, welk merk en type en welke kenmerken spelen een rol? Moet uw auto zuinig zijn en/of moet uw auto er representatief uit zien qua uiterlijk?

Goedkoop leasen van een occasion

Moet de auto airconditioning hebben en/of cruise control en, natuurlijk erg belangrijk, moet de auto lekkere stoelen hebben? Bedenk ook wat u maximaal per maand wilt betalen. Zoek aanbieders van occasion lease en doorzoek hun catalogus. Komt hun aanbod overeen met uw eisen?

Zuinige occasions zijn goedkoop

Schone auto’s zijn volgens de huidige wetgeving auto’s die een lage hoeveelheid koolstofdioxide uitstoten. Deze auto’s zijn extra goedkoop te verkrijgen omdat u voor deze auto een stuk minder BPM betaalt en bovendien nog enige tijd vrijgesteld bent van het betalen van wegenbelasting. Deze kosten en voordelen zijn voor de rekening van uw leasemaatschappij, maar leasemaatschappijen berekenen dit voordeel natuurlijk door in uw prijs! Bovendien verbruikt een zuinige auto een stuk minder brandstof, waardoor u wel 50 tot 150 euro per maand kunt besparen aan brandstofkosten! Een schone en zuinige auto rijden is dus erg aantrekkelijk en het loont dan ook de moeite onderzoek te doen welke milieuvriendelijke auto voor u geschikt is!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (20 votes cast)
Goedkope occasion lease, 7.1 out of 10 based on 20 ratings