Occasion lease particulier


Een occasion leasen als particulier (private) kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor particulieren die de ideale middenweg zoeken tussen het kopen van een gebruikte auto en het particulier leasen van een auto. Bij occasion lease rijdt u in een relatief jonge occasion tegen lage kosten.

Voordelen particulier occasion leasen

Bij occasion lease leaset men een auto tegen een vast bedrag per maand voor een vooraf afgesproken looptijd. Bij deze vorm van autolease loopt u geen risico wat betreft onverwachte kosten, omdat alle onderhoudskosten en reparaties voor rekening van de leasemaatschappij zijn. Bovendien zijn veel kosten, waaronder wegenbelasting en verzekering, verweven in de prijs, zodat u zich ook daar geen zorgen meer over hoeft te maken.


Occasion Sleutel van leaseauto

Bij particulier occasion leasen worden alle financiële, juridische en administratieve zaken voor u geregeld. Bij het particulier leasen van een occasion betaalt u, in tegenstelling tot met zakelijke lease, geen bijtelling. Brandstofkosten betaalt u bij occasion lease zelf. Het kostenplaatje van occasionlease bestaat kortom uit uw leasetarief plus de gebruikskosten: de brandstofkosten.

Daarom particulier occasion leasen

Kortom: bij occasion lease laat u alle risico’s bij uw leasemaatschappij, profiteert u van het rijden van een recente auto tegen een laag maandbedrag waarin alle kosten zitten inbegrepen. U hoeft geen groot bedrag in één keer uit te geven, maar betaalt een vast bedrag per maand waarvoor u in een recente auto kunt rijden. Desalniettemin loont het de moeite tarieven van leasemaatschappijen te vergelijken: prijzen en voorwaarden van aanbieders van lease occasions variëren sterk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.1/10 (75 votes cast)
Occasion lease particulier, 6.1 out of 10 based on 75 ratings